P7111021

Пријавувањето е во тек само уште неколку дена!

УМЕТНИЧКА КОЛОНИЈА ВО ОПШТИНАТА АЛМОПИЈА, ГРЦИЈА во рамките на проектот „ЖИВА ИСТОРИЈА – ЖИВА ПРИРОДА“ – НОВ ПЕРИОД ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ ПРИЈАВИ ЗА УМЕТНИЦИ ОД ПОРАНЕШНАТА ЈУГОСЛОВЕНСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Општината Алмопија ќе спроведе интензивна програма за уметничка креација за зајакнување на своето локално историско и природно наследство. Ова е еден обид да се поврзе уметноста со…

Details