10685362_911714112190480_2388326486816727231_n

Локалитетите избрани за валоризација

Само што ќе почне! 10-дневната интензивна ликовна колонија за уметничка креација ќе започне на 26 август во општината Алмопија. <a href=”http://www.lhilna.eu/wp-content/uploads/2014/08/DSC05450.jpg”><img class=”alignleft wp-image-23151 size-medium” src=”http://www.lhilna.eu/wp-content/uploads/2014/08/DSC05450-224×300.jpg” alt=”DSC05450″ width=”224″ height=”300″ /></a>Локалитети што се избраа за валоризација се следните: Добро Поле во Лутраки Црната шума Народниот музеј во Лутра Природно-историскиот музеј во Аридеа Археолошките локалитети во Апсалос и…

Details