2

Трета средба за напредок

Третата средба за напредок се одржа на 6 октомври 2014 во Новаци. Тоа беше еден корисен настан кој на партнерите им даде прилика да ги ажурираат сите информации во врска со проектот. Општината Новаци ги претстави реставрациите во рамките на проектот; куќата на Калеш Анѓа во Старавина, мостот и воденицата во селото Зовиќ и црквата…

Details