Втор координативен состанок за проектот „Lhi Lna II“

На 25.02.2016 година во општина Новаци се одржа вториот координативен состанок за прогресот и текот на имплементацијата на проектот „Жива историја, жива природа 2“. На состанокот присуствуваа претставници од општина Новаци и претставници од грчките партнери од општина Алмопиа. На координативниот состанокот се разговараше за тековните активности – досегашното имплементирање на проектот од страна на…

Details