3SOSTANOK-01

Трет координативен состанок

На 30.05.2016 година во општина Новаци се одржа третиот координативен состанок за прогресот и текот на имплементацијата на проектот „Жива историја, жива природа 2“. На состанокот присуствуваа претставници на општина Новаци и претставници на општина Алмопиа. Тема на средбата беше досегашната реализација на проектот, проблемите и предизвиците со кои се соочуваат општините, со посебен акцент…

Details