nagradi-1

Доделени награди, сертификати и презентирана изложба за крај на еднонеделната школа за фотографија

Со изложба на која беа презентирани најдобрите фотографии, со доделување на сертификати за учество и награди за најдобрите фотографии во рамките на три конкурси за најдобра фотографија, заврши еднонеделната школа за фотографија во рамките на проектот „ Жива историја, жива природа 2“. „Со оваа изложба заврши еднонеделната обука за фотографирање на природните и историските патеки…

Details
1-week-foto-1

Eднонеделна школа за фотографија

Во тек е еднонеделната обука за фотографирање на природните и историските патеки „Вклучување на уметноста – Крстопати на природата и уметноста“. Школата ја посетуваат 30-тина учесници до Македонија и Грција, знаењата им ги пренесуваат  4 обучувачи, а за потребите и успешноста на обуката ангажирани се и преведувач и организатор на школата. За обуката организаторот обезбеди…

Details