01cr_p
Τhe првиот туристички водич за целиот регион на Алмопија.

Ова е оригинален, user-friendly објавување, сеопфатен во својот асортиман, кој ќе го води посетителот околу локалните пејзажи, патеки и патеки, додека, исто така промовирање на регионот како извор на инспирација за создавањето на автентичен уметнички дела.

Довнлоад одавде