Општина Новаци за потребите на проектот „Жива историја – жива природа 2“, грант број IPA 2010/DN 023657/CN 357019 и бр. 03-60/3, објавува повик за заинтересирани учесници, претставници на планинарски клубови, планинари и љубители на планината за учество на планинарска тура за промоција на природните и историските патеки во Општина Новаци, во рамките на овој проект.

Повик…

Пријава…