КОНТАКТ

За прашања поврзани со проектот, можете да ги контактирате:

CONTACT PERSON:

Г-дин Тсимас Никос
(општина Алмопија)

Phone numbers:

+302384350203

Email:

tsimas@0598.syzefxis.gov.gr

 

Social links:
CONTACT PERSON:

Г-дин Игорче Ристески
(општина Новаци)

Phone numbers:

+38975216574

Email:

risteski.igorce@gmail.com

 

Social links:

Send us a message

Send messageclear